Zomer in Zeeland (slot)

zaterdag 18 augustus 20070 Reacties

ZeelandIk was gisteren dus op De Ring. Het was bijzonder leuk om daar weer te zijn en e zien hoeveel er was veranderd en hoeveel er toch ook hetzelfde was gebleven. Maar het was ook een ontdekking hoeveel je weer vergeten bent als je een paar jaar “uit de fruitteelt” bent. Zoals is gisteren ook al tegen Harald zei; soms vraag ik me wel eens af wat ik in de kantoren doe als je ook de hele dag buiten met planten, bomen en struiken bezig kunt zijn. Maar goed, ik ken het antwoord wel en het is daarom niet voor niets dat ik in kantoren werk.

Dit is het slot stukje van mijn reeksje “zomer in Zeeland”. De wasmachiene draait en de stofzuiger ligt al midden in de woonkamer. Ik ga zo naar huis, terug naar Dronten en me voorbereiden op een jaar 5 dagen in de week werken én burgerraadslid zijn. Ik ben erg benieuwd hoe deze combinatie gaat bevallen.

Maar zometeen eerst mijn rugzak inpakken en dan alle zooi naar dichtsbijzijnde bushalte in het 5 kilometer verderop gelegen Oostkapelle zeulen. Heerlijk; openbaar vervoer 😀

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.