Ik steun Jesse Klaver!

zaterdag 10 april 20101 reactie

Zondag 18 april zal het GroenLinks congres haar lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni aanstaande vaststellen. Ik geef mijn steun aan Jesse Klaver! Jesse heb ik leren kennen als een open, oprecht en warm mens en een GroenLinkser waarop ik trots ben en het heel goed zou vinden aps hij in de Tweede Kamer techt komt.

Afgelopen december was Jesse voor de Nederlandse Jongeren Kopenhagen Coalitie actief tijdens de klimaatconferentie in Kopenhagen. Ik heb hem daar van dichtbij kunnen volgen in zijn rol als JKC-voorzitter en met veel plezier gekeken naar zijn bevlogen manier van optreden en opereren. Gedurfd en inventief recht op zijn doel realiseerde hij wat hij wilde bereiken. Waardevolle eigenschappen voor de Tweede Kamer.

Als jongste SER-lid ooit met je 23 jaar meedenken over hoe we de sociale zekerheid en de hervorming van de AOW, het rechtvaardiger maken van ons zorgstelsel en ook een groot hart hebben voor de noodzaak om het klimaatprobleem op te lossen geeft Jesse een uitstekend profiel om namens GroenLinks Kamerlid te zijn!

Dus GroenLinksers, stem zondag 18 april Jesse Klaver!

1 Reactie

  1. johan

    Zeg, staan er ook nog Flevolanders op die lijst? Of nog mooier: Drontenaren?

    johan

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This