Zomergasten: Bram Moszkowicz

zondag 29 juli 20070 Reacties

Bram Moszkowicz (© Foto: Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek)Moszkowicz bij zomergasten. Hij laat zich zien als de eigenwijze man die hij kan zijn. “ Je wordt niet geacht dat te doen, bij RTL Boulevard, maar dan doe ik het dus jij wel. Dat is not done in mijn wereldje”.

Meer dan indrukwekkend hoe hij verteld over zijn vader. Zijn ziekte, zijn jood-zijn en zijn tijd in Austwitz. Daar kan je veel over zeggen, maar ik wordt er erg stil van. Hoe het is voor hem om als kind op te groeien van een vader die de holocaust heeft overleefd.

Ik was altijd al fan van hem ondanks dat ik het lang niet altijd met hem eens ben. Als hij zeft dat hij politiek bij Rita Verdonk op schoot kruipt maakt mij niet gelukkig. Maar het is een bijzonder mens en hij moet wel nog heel gekke dingen gaan zeggen, wil ik vandaag niet een nog groter fan van hem worden.

Overigens Joris Luyendijk is een uitstekend en oprecht presentator!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.