Zomeravond Koffie weer van start

donderdag 12 juli 2018

Het zomerreces van de gemeenteraad gaat bijna van start en net als in de zomers van 2010, 2011 en 2017 start ik opnieuw een serie ‘Zomeravond koffie’. Inwoners, verenigingen of instellingen kunnen me vijf zomeravonden in het reces uitnodigen voor ‘een bak koffie en een goed gesprek’. Nodig jij me uit? Dat kan via www.zomeravondkoffie.nl

Inspirerende gesprekken

De afgelopen jaren heb ik via deze Zomeravond Koffie de kans gehad om inwoners en organisaties op een heel andere manier te leren kennen. Vaak ging het over verkeersveiligheid of problemen in de wijk, maar ook vond ik mijzelf een keer terug op het Kaatsveld bij de Kaatsvereniging of bij de jongerenwerkers van De Meerpaal.

Stuk voor stuk waren het inspirerende gesprekken en leuke ontmoetingen die me helpen om een beter raadslid te zijn. Zoals bijvoorbeeld de agrariërs waar in in 2011 op bezoek mocht om het te hebben over hun plannen over windmolens en de grenzen waartegen zij toen aanliepen. Het maakt dat ik in de hele discussie rond de windplannen in Dronten ook een ander perspectief kan meewegen in onze besluitvorming.

Nodig me uit!

Vanaf 25 juli 2018 tot en met 22 augustus 2018 heb ik de woensdagavond in mijn agenda ingeruimd voor een goed gesprek. Zoals altijd is dat niet in beton gegoten en kan er over het precieze moment een passende afspraak worden gemaakt. Details en uitnodigen kan via www.zomeravondkoffie.nl

Nodig jij mij uit?

0 reacties

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This