Zomeravond koffie is vol!

maandag 11 juli 20110 Reacties

In nauwelijks meer dan een week zijn de zes avonden die ik uitgetrokken heb voor de zomeravond koffie volgeboekt! Daarmee is de mogelijkheid om me uit te nodigen voor een kop koffie in het zomerreces voorbij. Toch ben ik als volksvertegenwoordiger altijd bereid om uw vragen, opmerkingen of zorgen aan te horen als u deze aan mij kwijt wilt.

Volgend jaar zal ik opnieuw bekijken of ik een derde ‘reeks’ aan zomeravond koffieavonden zal organiseren. Maar er lijkt wel een behoefte aan te zijn. Komende woensdag is de eerste koffieavond. Ik ben benieuwd, maar heb er vooral zin in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38. 

Share This