Zomeravond Koffie is terug!

zondag 16 juli 20170 Reacties

Dit zomerreces wil ik opnieuw op ‘Zomeravond koffie’ bij inwoners, organisaties en instellingen in de gemeente Dronten. Vijf woensdagen in de zomervakantie van de gemeenteraad wil ik de gemeente in om inspiratie op te doen en verhalen te horen over dingen waarmee inwoners bezig zijn of waar ze tegen aan lopen.

In de zomers van 2010 en 2011 heb ik dat eerder gedaan. En hoewel dat heel erg leuk was is het er de afgelopen jaren door tal van redenen niet van gekomen.

Deze zomer is belangrijk

Maar deze zomer is anders dan die van de afgelopen jaren. Deze zomer schrijven we aan een verkiezingsprogramma voor onze gemeente in de periode 2018-2022. Zeker met dat gegeven in het achterhoofd wil ik de verhalen zelf gaan ophalen in de vakantie zodat we deze in ons programma kunnen verwerken dit najaar.

Zomeravond Koffie

Het idee achter de Zomeravond Koffie is simpel: iedereen die dat wil kan me uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek. Ik kom luisteren, kijken (mee doen als dat op prijs wordt gesteld) en meedenken over een onderwerp waarover jij het wilt hebben. Ik doe daarvan weer verslag op deze website, sociale media en de vergaderingen van onze programmacommissie.

Natuurlijk ben ik ‘maar’ één gemeenteraadslid van de 27 raadsleden die we in Dronten hebben. Dus ik kan niets beloven, niet oplossen, geen wonderen verrichten. Maar ik kom kijken en luisteren en hoop geïnspireerd weer aan het werk te gaan na de zomervakantie!

Wil je me uitnodigen? Dat kan! Op de woensdagen tussen 26 juli en 23 augustus ben ik beschikbaar. Uitnodigen kan via www.zomeravondkoffie.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.