Zomeravond Koffie – Duizendpoot

vrijdag 4 augustus 20170 Reacties

In de uitnodiging beloofde Bea Mantel niet alleen koffie, maar ook een zelf gemaakt stukje appeltaart. Bea is zo’n Drontenaar die je kent van naam en gezicht, maar wie ik eigenlijk nooit (echt) gesproken had. Hetzelfde was voor haar de reden me uit te nodigen.

Duizendpoot

Bea Mantel is zelfstandig ondernemer en presenteert zich als ‘secretaresse op afstand‘ voor zzp-ers, (agrarische) bedrijven en verenigingen. De meest bekend klinkende vereniging in Dronten is daarbij de ondernemersvereniging OVDD. Een ware duizendpoot bleek uit haar verhaal.

In een geanimeerd gesprek over Dronten, politiek, gemeente en werk bleken er nog grappige lijnen te liggen met een van mijn ‘vorige levens’ in de biologische fruitteelt.

Dank

Deze Zomeravond Koffie was een boeiende informele kennismaking. Dank aan Bea voor het inspirerende en goede gesprek met koffie en appeltaart!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.