Zomeravond koffie 2011! Nodig me uit!

donderdag 30 juni 20110 Reacties

Eind deze week gaat de Dronter politiek op vakantie tot half september. Dat is een lange tijd waarin de officiële activiteiten voor (burger)raadsleden stil liggen. Dat biedt de kans om eens dingen te doen waar ik normaal niet of minder aan toe kom. Daarom wil ik net als vorig jaar een reeks Zomeravond koffie’s houden. Op de woensdagavonden van 13, 20 en 27 juli en 3, 17 en 24 augustus aanstaande kunt u mij uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek over een onderwerp wat u met mij wilt bespreken!

Nodig me uit via www.zomeravondkoffie.nl

In het zomerreces van 2010 heb ik eerder een reeks van Zomeravond koffie’s gehouden en zelf vond ik dat een geweldig leuke manier om met inwoners en organisaties binnen de gemeente in contact te komen. De gesprekken waren afwisselend en zonder uitzondering inspirerend.

Natuurlijk, ik ben ‘slechts’ één van de 25 raadsleden die Dronten rijk is. Dus als u problemen met mij wilt bespreken zullen deze daarna niet smelten als sneeuw voor de zon. Maar ik zal naar u luisteren, met u meedenken waar nodig of, als daar aanleiding toe is, hier en daar aan de bel trekken.

Maar bovenal hoop ik van u te horen waarom het leuk wonen, ondernemen, organiseren of verenigen is in Dronten en op welke wijze we daar als gemeente nog meer ruimte aan kunnen geven. Ik hoop u de komende weken te ontmoeten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This