Archief Zomeravond Koffie 2010

Zomeravond koffie is voor herhaling vatbaar

Zomeravond koffie is voor herhaling vatbaar

Vandaag is –met een weekje vertraging- mijn zomeravond koffie reeks afgerond voor dit jaar. Ik vind het een succes omdat tot mijn verassing er een grote behoefte blijkt te bestaan bij mensen om je uit te nodigen en hun verhaal bij je kwijt te kunnen. Vaak hebben...

Lees meer
Van het bos tot kaatsen

Van het bos tot kaatsen

Mijn zomeravondkoffie begint naar een einde toe te gaan. De komende twee woensdagen staan de laatste afspraken. Nog steeds vind ik het een leuk project omdat het je op de meest bijzondere plaatsen brengt en met leuke mensen in contact. Zo werd ik twee weken geleden op...

Lees meer
Zomeravond koffie (4): Meerpaaldagen

Zomeravond koffie (4): Meerpaaldagen

Het bestuur van Pro Dronten nodigde mij gisteren, aan de vooravond van de 19e Meerpaaldagen, uit voor een bak koffie op het Redeplein (ow nee.. De Rede) om het eens te hebben over het organiseren van de Meerpaaldagen (en niet te vergeten sinds dit jaar de...

Lees meer
Op de koffie (3)

Op de koffie (3)

Dat het parkeren in het centrum van Dronten soms problematisch is kan niemand zijn ontgaan. En dan heb ik het niet over het schier eindeloze parkeerterrein aan de west kant van het centrum (daar is plek zat) maar in het oudere gedeelte rond de Meerpaal. Bewoners van...

Lees meer
Op de koffie (2)

Op de koffie (2)

Conflicten met buren zijn altijd bijzonder lastig, maar het geval waar ik voor mijn tweede bezoek bij werd gehaald in Swifterbant is wel bijzonder. Het huurhuis van de buren werd zo'n 3 jaar geleden verkocht en vervolgens werd het een huis waar een Swifterbants...

Lees meer
Op de koffie (1)

Op de koffie (1)

Gisteravond was mijn eerste zomeravond koffieafspraak in Dronten-West bij mensen die me uitnodigden om het te hebben over de verkeersveiligheid in de Munten. Op een klein stukje weg wordt duidelijk veel te hard gereden en het wachten lijkt op een ernstig ongeluk. Het...

Lees meer
Oproep: nodig me uit voor een zomeravond koffie

Oproep: nodig me uit voor een zomeravond koffie

Eind deze week gaat de Dronter politiek op vakantie tot half september. Dat is een lange tijd waarin de officiële activiteiten voor (burger)raadsleden stil liggen. Dat biedt de kans om eens dingen te doen waar ik normaal niet of minder aan toe kom. Graag wil ik van...

Lees meer

Archief Zomeravond Koffie:

Zomeravond Koffie - 2019
Zomeravond Koffie - 2018