Zomer in Zeeland (5)

vrijdag 17 augustus 20070 Reacties

De Ring “In de ban van De Ring”

Vandaag was ik ‘opnieuw’ in de ban van De Ring, het biologisch-dynamisch fruitteelt bedrijf van Harald Oltheten en Margreet Mak in Oud-Sabbinge. Opnieuw in de ban, want ik heb 9 jaar geleden (négen jaar alweer!!) daar een zomer lang stage mogen lopen in het kader van mijn Warmonderhof-opleiding. Harald en Margreet zijn ook oud-leerlingen en in dat verband was ik daar op bezoek. Ik wilde hen interviewen voor het 60 jarig bastaan van de school. Maar de twee uur die ik had uitgetrokken waren véél te kort. Omdat ik door het openbaar vervoer nog al gebonden was had ik helaas niet meer tijd.

Ik ook niet voor dit blogje overigens… morgen meer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.