Zomer in Zeeland (2)

dinsdag 14 augustus 20070 Reacties

WarmonderhofHeerlijk dat vakantie… vanmorgen lekker uitgeslapen en samen met poessie op het terras in de tuin van de zon genoten en vervolgens nog wat gemaild en georganiseerd voor de reünie van Warmonderhof. Morgen over precies één maand is het zo ver en er moet (natuurlijk) nog een hoop gebeuren. Dus nog maar eens lekker een hoop gemaild van morgen.

Daarna naar Middelburg.. beetje slenteren door de stad waar ik ben opgegroeid. Het Zeeuws Museum is na 7 jaar weer open en ik wilde wel eens gaan zien wat ze nu in die 7 jaar voor spectaculairs ze hebben uitgespookt dat het zo lang moest duren. Afgezien van de ingang die nu onder de grond ligt en me deed denken aan de ingang van het Guggenheim in Bilbao, ben ik niet verder gekomen omdat de binnenstad van Middelburg werd getroffen door een stroomstoring die alles systemen in het museum lam legde en de deuren sloot. Ik ben blij dat het niet om brand ging, want men had toch zeker een minuut of tien nodig om de boel te evaceren en ook was niet meteen duidelijk dat de glazen duren waarachter iedereen probeerde weg te komen wel gesloten, maar toch zo open geduwd konden worden.

Met een grote grinnik en een gehoorsbechadiging vanwege alle alarmen die tegelijk afgingen ben ik naar De drvkkey gelopen om een leuk boek te kopen dat ik in het museum had zien liggen. “Zeeuws Imago” een boek waarin verschillende mensen hun visie geven over het imago van Zeeland en waarom campagnes als “Welkom in Zeeland” niet van de grond willen komen. Inmiddels heb ik twee hoofdstukken uit en ik moet zeggen dat ik vermoed dat dit wel eens een standaard werk voor politici zou kunnen worden. Want het is een mooie analyse hoe ingewikkeld een imago en daarmee ook een toekomst visie te destileren. Met dat laatste zijn we in Dronten natuurlijk vol op bezig. Maar goed, het is vakantie; dus geen (drontense) politieke bla bla deze week!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.