Zin in 4 maart

zaterdag 23 januari 20100 Reacties

Vorige week zaterdag is GroenLinks de verkiezingscampagne “Groen Werk” voor de gemeenteraadsverkiezingen gestart onder het motto: ‘zin in 3 maart’. Een inspirerende bijeenkomst waar de bijna 100 GroenLinks wethouders de afgelopen periode nog eens nadrukkelijk in het zonnetje werden gezet. Lokaal regeert GroenLinks op grote schaal en met succes en dat willen we de komende jaren uitbouwen, bij voorbeeld in Dronten! (Natuurlijk als de kiezer dit wil).

Maar het voorbereiden van verkiezingen vraagt erg veel tijd. Het maken van ene verkiezingsprogramma, het aanpassen van de website en het maken van flyers voor de campagne zijn leuke klussen, maar wel zaken die je met aandacht moet doen. We zetten onszelf als GroenLinks letterlijk op de kaart! Via onze website ziet u een kaartje van Dronten met precies alle plaatsen waar GroenLinks ideeën en plannen of een mening over heeft. Dat is nu nog verre van compleet, maar bevestigd wel het beeld dat GroenLinks een ideeën partij is.

Ook in het weekend gaat het GroenLinks werk gewoon door. Vanmorgen is de algemene ledenvergadering van de provinciale afdeling. Daar zijn voorstellen om sterker samen te gaan werken binnen Flevoland. Ben benieuwd wat er uit gaat komen. Zelf mag ik iets vertellen over de Luchthaven Lelystad en onze GroenLinks campagne tegen de luchthaven. Dus weer een drukke dag voor de boeg. Gelukkig vanavond leuke dingen met vrienden, want dat zou je in deze drukte bijna vergeten. Eigenlijk heb ik nog het meeste zin in 4 maart. Dan hebben we het allemaal achter de rug en mogen we weer vier jaar aan de slag. Hoop dat het de komende jaren wel als gemeenteraadslid zal zijn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This