ziek

zaterdag 29 december 20071 reactie

GriepLos van het feit dat het vakantie, Kerst en bijna oud en nieuw is en daarom een beetje stil op deze site; wordt ik ook al een paar weken lastig gevallen door de griep.

Nu ik eindelijk vakantie en dus rust heb, ziet de griep kans om door te zetten. Ik slaap meer dan ik wakker ben en voel me redelijk beroerd. Of toch even niet helder genoeg om slimme stukkies te bloggen.

Ik hoop dat ik er weer snel bovenop ben en weer volop aan het bloggen kan slaan. Tot die tijd zal het even wat stiller zijn.

Fijne jaarwisseling!

1 Reactie

  1. OPA

    We missen je slimme stukje en wensen je dan ook snel beterschap! (daarnaast moet je het einde van dit belangrijke jaar bewust meemaken, er is veel kapotgemaakt dit jaar, 2008 zal het jaar van de reparatie worden… of het point of no return)

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.