Ze zijn weer voorbij de Meerpaaldagen

zondag 15 augustus 20100 Reacties

De afgelopen drie dagen stond het centrum van Dronten weer op z’n kop door de Meerpaaldagen. Met vrijdag en zaterdag een braderie, Dronten’s Got Talent, het stratenfestival en tal van andere activiteiten en natuurlijk het popfestival in de avonduren van Peter Koelewijn tot Di-rect.

Voor de 19e keer heeft Pro Dronten weer een topprestatie geleverd om een (voor zo ver ik dat heb kunnen zien) vlekkeloze Meerpaaldagen te organiseren. Als ieder jaar weer veel dank voor Arno Kerkvliet en ‘zijn’ bestuur, de talloze vrijwilligers en natuurlijk de sponsors die dit alles alweer 19 keer mogelijk hebben gemaakt.Kijk uit naar een mooi feestje met een extra randje volgend jaar als we 20 jaar Meerpaaldagen gaan meemaken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This