Wethouders moeten wat harder werken

zaterdag 21 maart 20090 Reacties

Afgelopen vrijdag stond er in De Stentor een berichtje over de persconferentie van het college waarin werd gesproken over de terugkeer van wethouder Engelvaart. “Hij heeft er zin in” aldus de burgemeester. Daar ben ik blij mee en ik wens hem dan ook weer veel geluk en plezier toe in het gemeentehuis.

Maar da’s niet echt de reden waarom dit berichtje bleef hangen. De burgemeester zegt daarin dat de wethouders wat harder moeten werken omdat wethouder Engelvaart geleidelijk zijn taken pas oppakt. Maar hij voegt hier aan toe dat dit niet zo erg is: “Hoe harder een wethouder werkt, hoe beter het product”. 

Vraag ik me in eens af waarom wethouder Engelvaart eigenlijk vervangen had moeten worden als niet-vervangen tot betere voorstellen had geleid. Laten we het er maar op houden dat het een ‘opmerkelijke’ uitspraak is en we de volgende raadsperiode dus zéker met drie wethouder toe kunnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This