Westmaas naar Meppel

dinsdag 21 juni 20050 Reacties

Wethouder Westmaas is door de gemeenteraad van Meppel unaniem voorgedragen als kandidaat burgemeester. Jan gaat dus weg. Dat is een filecitatie waard voor hem. Hij had duidelijk al de ambitie om burgemeester te worden en na het vertrek van Gresel hebben wij daar binnen onze fractie ook wel grappen over gemaakt weet ik me te herinneren.
Spannend wordt het nu wat er uit de hoge hoed van het CDA komt. Mag een van de fractieleden als gaan ‘proefdraaien' als wethouder voor na de verkiezingen over negen maanden of wordt en een leuke bezuiniging doorgevoerd door het college met het vertrek van Westmaas met één wethouder te verkleinen. Lijkt mij ook geen gek idee. Vraag me dan alleen wel af wie de portefeuille van Westmaas moet gaan doen…

Nou ja; Jan: gefeliciteerd !

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.