Welkom in Dronten

dinsdag 2 mei 20060 Reacties

{mosimage}De gemeente heeft weer nieuwe borden aan de in- en uitgang van de gemeente staan. Vorig jaar werden de borden met “Doe het in Dronten” verwijderd en vandaag zijn er dus nieuwe terug geplaatst. Als je de gemeente in rijd het wapen, verlaat je de gemeente het logo met “tot ziens”.
Nu vind ik het op zich wel goed dat je dit soort borden neer zet, alhoewel het ook een soort territoriumdrift is die mij vreemd is, maar noodzakelijk vind ik het zeker niet. Ik miste de oude borden niet eerlijk gezegd.
Verwonderd ben ik dan ook wel een beetje deze nieuwe borden te zien. Want misschien ben ik dan toch echt een Nederlander als ik meteen denk “wat kost dat eigenlijk?”. Maar ik vind dat wel een reële vraag. Immers, we hebben het financieel niet ruim in de gemeente, dus alle niet noodzakelijke kosten moet je vermijden lijkt me. Nu zijn die borden niet echt van belang en dus vind ik het eigenlijk (op zit moment) zonde geld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.