Weer terug

zondag 2 november 20085 reacties

Ik heb ontdekt wat het probleem is na de update van deze website. In Internet explorer geeft het plaatsen van plaatjes problemen, maar nu ik het via een andere browser probeer gaat het wel goed.

Vermoedelijk zal de ‘GroenLinks Open Source politie’ daar erg blij mee zijn (overigens, de spellingscontrole op deze versie vind ik echt een uitkomst!)

Dus we zullen zien hoe het verder gaat.

Over de nieuwe GroenLinks webiste van Dronten valt te melden dat deze verheen klaar is om over gezet te worden naar de live website. Dus woensdag is het zo ver! Nog een paar problemen moeten nog wel worden opgelost. Maar ik heb het volste vertrouwen in het GroenLinks webteam. (Sorry Patrick, ik wil je niet verder onder druk zetten hoor 😉 )

5 Reacties

 1. Mickel Langeveld

  Slim die gadget rechtsboven…

  Nog niet eerder gezien, heb hem maar overgenomen. 🙂

  groet,
  Mickel

 2. ReinoutS

  Open Source heeft niks met politie te maken, maar alles met vrijheid, eerlijke concurrentie en het delen van kennis. Kom gerust eens langs bij de werkgroep ICT, Paul, want zolang zelfs binnen onze partij dit soort misverstanden leven komen we niet veel verder.

 3. Paul Vermast

  Oei Reinout, ik had gedacht dat mijn aanhalingstekens wel voldoende zouden uitleggen dat je dit niet te ‘o serieu’ moest nemen.

  Groeten,

  Paul

 4. ReinoutS

  Tja Paul, misschien ben ik wat gevoelig voor dit soort uitspraken, maar ook tussen aanhalingstekens zie ik er de grap niet zo van in. Wat zou je van mij denken als ik schreef dat ik mijn lege batterijen voor de verandering maar eens niet op straat heb gegooid en dat de GroenLinks-milieupolitie dus nu wel blij met mij zal zijn?

 5. Paul Vermast

  Ik zou daar hartelijk om kunnen lachen!!

  Groeten,
  Paul

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This