Weer op Tour

dinsdag 14 november 20060 Reacties

Morgen ga ik weer op tour. De Bus vertrekt om 10 uur uit Utrecht en dan gaat het naar Den Haag waar we zullen mee demonstreren tégen de marktwerking in het Openbaar Vervoer met stakende chauffeurs uit de grote steden. Hopen maar dat de private NS me op tijd naar Utrecht weet te brengen. Want anders moet ik als een razende achter de bus aan met de trein! Daarna gaat de tour naar Rotterdam voor het EénVandaag Verkiezingsdebat. Maar ik spring in de trein zodat ik met een bord eten op schoot morgen voor de TV het debat kan volgen (en daarna natuurlijk naar de buren voor Nederland – Engeland). Kortom, ik heb er morgen “zin ‘an”.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.