Weer naar het station

vrijdag 2 maart 20070 Reacties

De laatste posters zijn geplakt. De muziek gaat uit en “ons” Ineke gaat een toespraak houden. Luid gejuich als Ineke meldt blij te zijn actie te kunnen voeren. “We gaan geen stukken lezen, we gaan geen nota’s schrijven, we gaan actievoeren!” Dat was haar slogan toen ze lang geleden actief werd in een jongere vereniging van GroenLinks. Het is gelukkig nog steeds zo! Maar het onderwerp is wel serieus. Het is misdadig hoeveel panden er leeg staan terwijl er nog zo veel woningnood is. Het gaat ook niet alleen om kantoorpanden, maar ook om kerken, loodsen, pastorieën. Deze kunnen we gaan bewonen zodat de wachtlijsten voor betaalbare huurwoningen zullen verdwijnen. Maar ook eerst bedrijven in bestanden huisvesten zodat de verrommeling van het landschap een halt wordt toe geroepen. En er niet langer gebouwd wordt voor de leegstand. Dat is dus misdadig. Het tienpuntenplan zal aan de nieuwe minister worden overhandigd en GroenLinks zal samen met Dwars deze misstand aanpakken!! Gejuich!.

En dan zul je zien… net als ik mijn laastste stukje wil posten valt de intenet verbinding van de bus weg. Inmiddels ben ik weer in Dronten.

Foto’s zijn te vinden op “Foto’s on Tour“.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.