Visie

maandag 8 mei 20060 Reacties

{mosimage}Komende donderdag staat de visie weer eens op de agenda want de gemeenteraad moet nu geld gaan bestemmen voor het tweede deel van het traject om te komen tot een nieuwe visie voor Dronten.
Maar dat wat ik er tot nu toe van heb gezien schokt me niet enorm, eigenlijk vind ik het bitter teleurstellend. Want het is een verhaal dat zó algemeen is dat ik dat ook wel (zeker voor dat geld) had willen schrijven.
Dus ik heb onze eigen “oude” GroenLinks visie op Dronten weer eens uit de kast gevist. Een stuk dat we drie jaar geleden als GroenLinks zelf hebben gemaakt maar nooit verder is gekomen als een concept omdat het bestuur het ‘afschoot’ als “te vaag en te algemeen”. Maar nu ik de eerste aanzet van de gemeentelijke visie zie denk ik dat wij een beter stuk hebben geproduceerd! Dus ik heb de toenmalig samensteller gevraagd er ook weer eens naar te kijken en het een update gegeven. Hij zit in Amerika en heeft mijn verzoek, vermoed ik, nog niet gezien. Maar ik hoop dat hij er samen met mij mee aan de gang wil, want wij hebben wel visie, niet alleen De Jonge zoals Loesje vorig jaar beweerde!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.