We zijn een vrolijk volkje

vrijdag 25 november 20050 Reacties

Ook ik had het in mijn hoofd gehaald vandaag naar Zuid Limburg te willen. Laten we zeggen dat het niet helemaal is gelukt. Tot Dordrecht heb ik het weten te redden en werd daar tot mijn grote vreugde opgehaald door Pim, een vriend die in Breda woont en waar ik mag slapen. Dan maar morgen door naar Oma en Opa. Maar ik heb zelden zo veel vrolijke mensen op een station gezien. Ondanks de ellende werd er veel gelachen. Dus zo kort is ons lontje dus toch niet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.