We mogen wippen van Rouvoet

dinsdag 19 februari 20082 reacties

seksMinister Rouvoet van Jeugd & Gezin wil dat Nederlanders meer kinderen krijgen. Nu krijgen de meeste vrouwen 1.7 kind en volgens de ChristenUnie minister is 2.1 kind ideaal. Helemaal volgens het Europees gemiddelde aldus de minister. Ik vraag me altijd af wat 2.1 kind is…

Boeiend vind ik het ook dat de EO momenteel 40 dagen zonder seks promoot en minister Rouvoet eigenlijk pleit voor meer seks. Effectieve seks wel te verstaan!

Fijn dat het koningshuis het kabinet op haar wenken bediend!

Overigens; ik betwijfel of het werkt als versiertruck… “Wippie maken? Moet van Minister Rouvoet!”.
Ben bang van niet 😉

2 Reacties

 1. Frank Pels

  Hij geeft wel zelf het goede voorbeeld: hij heeft maar liefst vijf kinderen(!).

  Zou hij naast zijn baan als minister wel voldoende tijd aan zijn gezin kunnen besteden? Of mag zijn vrouw het alleen oplossen?

  Trouwens: waar bemoeit die man zich mee?

 2. OPA

  Simpel, de man doet onder de vlag van economie wat zijn religie van hem vraagt (gaat heen vermenigvuldigt u). Daarnaast helpt hij Wilders om tegenwicht te bieden aan de Islam en de dreigende Islamitische meerderheid. Dat gaat in principe beter werken dan grondwetswijzigingen met veiligheidsconstructies om de democratie zoals die is te bewaren.

  Het liefst zou hij de vrouw een dedicated cariere in het gezin willen aanbieden denk ik. Maar dan komt hij economisch gezien niet geloofwaardig meer over. Tenzij we naar 3.0 kinderen per gezin gaan natuurlijk, dan zorgen de kinderen weer voor de economie.

  Helaas, de economie is een drijvende kracht in veel gevallen. In het geval van ontbossing, gedwongen ontgroeien van een dorp, dwangarbeid van de vrouw, gedwongen langer werken… allemaal economie. Tja, dat kapitalisme heeft z’n goeie kanten maar heeft ook een keerzijde als je het blind blijft doorvoeren.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.