We deden het in Dronten

woensdag 3 augustus 20050 Reacties

We gaan samen op "ontdekking" waar de gemeente Dronten voor staat aldus de burgemeester toen hij vandaag symbolisch het eerste bord aan de gemeentegrens liet weg halen. De leuze heeft haar kracht verloren en werd toch met zaken in verband gebracht die niet de bedoeling waren. Alhoewel; de bevolking is in de afgelopen jaren best stevig gegroeid, maar dat zal wel een andere reden hebben.
Ik ben er blij mee dat de leus wordt vervangen want het sloeg ook op niets. We gaan nu eens kijken wat de visie is van Dronten op Dronten en de burgemeester zit mooi opgescheept met een trajectje hiervoor door de coalitiepartijen die zijn voorstel stevig hebben omgebouwd. Het zal nog wel even duren denk ik en in die tussentijd zitten we zonder leus. Niet echt een straf wat mij betreft.

En wat betreft die visie? Daar heeft de wetgever al in voorzien. Volgend jaar maart zijn er verkiezingen. Alle partijen herformuleren dan wat ze willen met Dronten. Wat hun visie is. De grote gemene deler van alle verkiezingsprogramma's is de visie vanuit de politiek op Dronten. Het kan soms zo simpel zijn; en misschien wel het beste: heel goed koop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.