We beginnen weer!

maandag 26 augustus 20130 Reacties

klaproosHet is weer voorbij die mooie zomer, zong Gerard Cox al. Maar hoewel het weer dat nog niet zo doet vermoeden ontwaakt de gemeenteraad van Dronten uit haar zomerslaap. Woensdagmorgen (als altijd om 8 uur) komt de agendacommissie weer bijeen om de eerste commissie en raadsvergaderingen te gaan plannen. Informatiebijeenkomsten en wellicht zelfs extra commissie en raadsvergaderingen te plannen wegens het kabinetsvoornemen om de provincie Flevoland te fuseren met Noord-Holland en Utrecht.

De fractie is inmiddels alweer druk met het opstellen van schriftelijke vragen voor het college over de diverse onderwerpen en natuurlijk wordt er hard gewerkt aan een nieuw verkiezingsprogramma. Want het is dit najaar toch wel echt anders dan in de niet-verkiezingsjaren. Dat is spannend, maar ook wel weer erg leuk!

Morgen komt GroenLinks Tweede Kamer fractieleider Bram van Ojik op bezoek bij onze buurgemeente Kampen en zal daar een bezoek brengen aan de drukkerij van Impact. De sociale werkvoorziening van de gemeenten Dronten en Kampen. Daar zal ook ik mijn gezicht dat zeker even laten zien!

Het is écht voorbij die zomer, maar laten we vooral nog genieten van het weer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.