Waterpokken

zaterdag 6 december 20081 reactie

Ja.. dan mag ik gewoon 31 jaar zijn geworden. Sinds een paar dagen ben ik getroffen door een kinderziekte: de waterpokken. Op mijn leeftijd is het vrij uitzonderlijk om nog waterpokken te krijgen. Maar als kind heb ik het niet gehad en dan blijf je altijd het risico lopen er alsnog een keer tegen op te lopen. Dat is mij dus nu overkomen.

Enfin, het heeft ook wel weer zo zijn vrolijke kanten. De griffie van Dronten trok op basis hier van ook de enig juiste conclusie: “Het is nu duidelijk evident dat je het jongste burgerraadslid bent!”

Over het algemeen probeer ik mij ook als een groot kind te gedragen. Dat houd het leven veelal erg leuk. Bijna alles is grappig als je er de humor van wilt inzien. Volgens mij staan kinderen ook zo in het leven. Daarom kan ik als 30-tiger er best om lachen dat ik nu deze kinderziekte heb. Hoewel; ik zie het met al die vlekken op mijn kop weer niet zo zitten straks naar de winkel te moeten voor boodschappen.

Hoe het ook zij, ik ben de komende tijd vrees ik even uitgeschakeld.

1 Reactie

  1. linda

    Heel herkenbaar van toen ik een paar maanden geleden de bof had :)! Beterschap toegewenst!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This