Wat onvoorstelbaar respectloos!

maandag 6 oktober 20080 Reacties

Afgelopen weekend zijn Giel Beelen en Gerard Ekdom van 3FM live op de radio gebeld door ‘Otto’ die heb vertelde dat hij nog maar tien uur te leven zou hebben. De 19 jarige jongen vertelde dat hij kanker had en besloten had om over tien uur euthanasie te plegen. Ondanks de eerste twijfel geloofden de dj’s de beller die hen na het telefoongesprek aangeslagen achter liet. RTL Nieuws meldt vanavond dat zij sterke aanwijzingen hebben dat het om een ‘grap’ gaat.

Als je denkt hierover ‘leuk’ te moeten zijn heb je geen enkel gevoel en respect voor andere mensen en hun gevoelens. Ik merk dat het mij onvoorstelbaar kwaad maakt en ik hoop dat er gronden zijn om deze ‘grappige’ persoon die denk ‘leuk’ te moeten zijn juridische te vervolgen.

Bekijk hieronder het indrukwekkende interview dat nu dus een ‘grap’ lijkt te zijn.

[youtube F6xpCtKjLGs]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This