Wat is het weer een feest!

zaterdag 11 augustus 20121 reactie

Ali B gisteravond

Ieder jaar verbaas ik me weer hoe ontzettend leuk de Meerpaaldagen zijn. Gewoon omdat het halve dorp (en daaronder versta ik ook Biddinghuizen, Swifterbant en het buitengebied) ook door het dorp loopt en zich vermaakt. Overdag met braderie en talloze activiteiten, ’s avond met de poppodia op het ‘Meerpaaldagenplein’.

Ondanks dat er heel veel mensen zijn er zeker niet alleen (al dan niet gratis) water wordt gedronken blijft de sfeer leuk, de mensen vriendelijk en is er nauwelijks gezeik. En dat alles wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door de sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk het Meerpaaldagen-bestuur! Alle waardering daarom weer voor alle medewerkers die ik geweldige feestje mogelijk maken. Vanavond gaan we de laatste avond van de Meerpaaldagen 2012 nog even lekker de bloemetjes buiten zetten! Ik heb er weer veel zin in!

1 Reactie

  1. Rob Alberts

    Hier is het Kwakoetijd en ook mooi weer!
    We treffen het maar met deze zomer.
    Maar het wachten is ook op de echte campagne.
    Zonnige zomergroet

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This