Wat deed jij op 07-07-07

zaterdag 7 juli 20070 Reacties

Almere 070707Vandaag zij de Live Earth Alert concerten over de gehele wereld. Ik was in Almere op het Flevolands Klimaat Festival dat door de gemeente Almere, Provincie Flevoland en de natuur en milieu organisaties werd georganiseerd, waaronder mijn werkgever Natuur en Milieu Flevoland. Ik was dus aan het werk.

Maar meer belangrijk na weken van herfstweer ik stond met mijn biet in de zon en die is nu zo rood als een biet. Ik ben verbrand hahahaha 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This