Warmonderhof open dag groot succes

dinsdag 4 september 20070 Reacties

Meisje heeft zelf bloemen ‘geoogst’ op de open dag 2007 van de WarmonderhofAfgelopen zondag heeft de Warmonderhof haar jaarlijkse open dag gehouden. Het is de bedoeling van deze dag om te laten zien, proeven en beleven wat de biologisch-dynamische landbouw kan zijn. Een moderne landbouw met respect voor het leven en de natuur en met kwalitatief hoogwaardige producten als resultaat. Meer dan 2000 mensen kwamen daar dit jaar op af. Velen van hen gingen tevreden, bepakt en bezakt huiswaarts.

Voor jong en oud waren er activiteiten als kalveren aaien, wortelen oogsten, koeien masseren en bietensap, wortelsap en appelsap proeven. Appels plukken en pompoenen oogsten, maar er kon ook genoten worden van oude technieken die werden gedemonstreerd, naast de moderne traktoren.

Kortom, eeen zeer geslaagde dag en nu de eindspurt inzetten naar de reünie op zaterdag 15 september!!

Omroep Flevoland maakte er het volgende verslag van:

[youtube o1E3ukXGmtQ]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.