Warmonderhof heeft beste leerbedrijf!

donderdag 27 september 20070 Reacties

WarmonderhofboomgaardOmroep Flevoland melde vanmorgen dat Warmonderhofboomgaard het ‘Beste Groen leerbedrijf van het Jaar 2007’ geworden! Afgelopen dinsdagavond is de prijs door Aequor bekend gemaakt.

Warmonderhofboomgaard is als beste uit de bus gerold omdat de begeleiding er intensief is en de leerlingen zich er op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. Niet alleen de studie, maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap staan centraal”.

Ik vind het hartstikke leuk voor Wil en Lisan dat ze deze erkenning krijgen voor hun inzet. Maar tegelijk is het (zoals Wil in het radiointerview ook zegt) ook een prijs voor het hele leerconcept van de Warmonderhof waar Wonen, Werken en Leren hand in hand gaan. Kortom een prachtige erkenning voor de Warmonderhof en dat in het jaar dat we ons 60 jarig bestaan vieren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.