Warm

zondag 2 juli 20060 Reacties

{mosimage}Er staat weer een politieke week voor de deur. Dinsdag, woensdag en donderdag avond worden in beslag genomen door de Dronter politiek met een fractievergadering, commissie Financiën en een commissie Algemene Zaken. Daarnaast natuurlijk ook de landelijke perikelen rond het kabinet. In november verkiezingen… Dat zal nog een hoop extra (snel) werk opleveren voor alle politieke partijen.
Maar eigenlijk is het te warm om je daar druk over te maken. Gistermorgen heb ik een GroenLinks stand bemand op de welkomstmarkt van de gemeente in De Meerpaal en daarna heb ik met wat buren op het terras voor De Rede van Dronten gezeten. Vanmiddag ook, want eigenlijk was het zo het beste uit te houden. In de schaduw, in de wind met een Wieckse Witte. Da’s wat je noemt zomer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.