Wake

donderdag 17 november 20050 Reacties

2 minuten stilte voor de slachtoffers van de Schipholbrand
op donderdag 17 november om 20.00 uur bij de gemeentehuizen.

Naar aanleiding van de Schipholbrand roepen onderstaande organisaties hun leden en sympathisanten op om stil te staan bij de slachtoffers van de brand. Zij willen op donderdag 17 november a.s. om 20.00 uur een wake met 2 minuten stilte houden, bij zoveel mogelijk gemeentehuizen in Nederland.

Wij willen de slachtoffers van de brand gedenken. Wij willen onze betrokkenheid tonen met hen die door deze ramp zijn getroffen. Wij willen niet vergeten wat er is gebeurd. Daarom willen wij in zoveel mogelijk gemeenten in Nederland op donderdag 17 november, drie weken na de brand, bijeenkomen voor een wake bij het gemeentehuis.

Vluchtelingen Werk, Amnesty International, Genoeg is Genoeg, Van Harte Pardon, Werkgroep Vluchtelingen Vrij, ASKV/Steunpunt Vluchtelingen, Stichting Buitenlandse Partner, GroenLinks, PvdA, SP, CDA, D66, VVD,
ChristenUnie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.