Waar is dat werk?

woensdag 24 mei 20060 Reacties

{mosimage}Een van de hoofdpunten van RTL Nieuws vanavond was dat werkgevers schreeuwen om personeel. Mensen moeten niet langer “aan de kant blijven staan” maar aan het werk.
Ik merk dat me dat boos maakt. Ik wil dolgraag aan het werk, maar kan geen werk vinden. En daarbij; ik sta alles behalve aan de kant! Ik heb meer het gevoel dat ik midden in de samenleving sta en ook mijn best doe daaraan wat bij te dragen. Maar ik heb dus helaas onvoldoende betaald werk nu. Dat is verschrikkelijk balen en dit soort berichten verbazen me dan ook. Ik wil aan het werk, maar het lukt niet versus het nieuws dat zegt dat er werknemers tekort zijn…
Ik kan het niet volgen, maar als iemand iets weet… ik wil graag weer aan de slag!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.