VVD wonder

vrijdag 3 november 20060 Reacties

Dat de VVD van aanpakken houd is al een tijdje bekend en dat ze problemen met de integratie niet half aanpakken is ook al geen nieuws meer. Vraag het de slachtoffers van de Schiphol brand en de 26.000 het land uitgezette vreemdelingen maar. Toch hebben ze nu wel iets heel vooruitstrevends bedacht om het probleem van de criminele Antillianen  op te lossen. Want vanaf 1 juli 2007 zijn we daar definitief van verlost! Oh, wat een wonder! Want vanaf die datum bestaan de Nederlandse Antillen niet meer. Dus zijn er geen Antillianen meer! Da’s nog eens het probleem bij de bron aan pakken!!

Overigens, alle gekheid op een stokje; goed dat er nu een nieuwe verhouding komt met de eilanden. Ik vind het leuk dat we er een paar overzeese gemeenten bij krijgen en toch twee nieuwe landen binnen ons koninkrijk. Goede zaak!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.