Vrouwen…

vrijdag 9 december 20050 Reacties

We hebben gisteren de lijst naar de pers gestuurd en 's avonds om kwart voor elf had ik al het eerste interview. Omroep Flevoland wilde graag van GroenLinks weten waar de vrouwen met politiek verstand zijn in Dronten en waarom die dan zo laag op onze lijst staan. Altijd fijn als er eens op de inhoud wordt in gegaan.
Maar, ondanks dat ik snap dat de omroep het leuk zou vinden, zal ik niet beweren dat er in Dronten geen vrouwen met verstand van politiek zijn. Maar deze vrouwen zijn druk. Zo zit het niet anders. We hebben vier hele goede vrouwen op de lijst staan en daar ben ik trost op. Alle vier hebben ze om uiteenlopende redenen een plaats laag op de lijst gekregen, maar dat zijn feiten waar je jezelf als partij bij neer moet leggen. Toch?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.