Vrouw in huis…

woensdag 24 januari 20070 Reacties

Sinds enkele weken heb ik een vrouw in huis en laat ik maar eens een potje gaan generaliseren: want het is dus te merken. Commentaar als ik na een dag werken en snel mijn eten weg gewerkt te hebben weer vertrek voor een vergadering. Klachten als ik de hele avond achter mijn computer zit en niet op de bank en gemopper als ik in het weekend rond de middag pas mijn bed uit kom. Jawel, Poes (want ik heb het over Poes) heeft een goede invloed op me; niet de ganse avond achter de computer (ze moet immers op schoot liggen en geaaid worden) en je wordt je wel erg bewust dat je alweer weg moet als ze voor de buitendeur gaat zitten met een blik in haar ogen “kom hier maar eens langs” en vervolgens haar uiterste best doet je niet naar buiten te laten gaan. Kortom, eigenlijk vind ik het best gezellig, zo’n poes.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.