Vrije dag

zaterdag 29 mei 20100 Reacties

Vandaag heb ik zo iets als een vrije dag. Geen verplichtingen vanuit de gemeente, mijn werkgever of campagne voor GroenLinks. Uniek moment, want de afgelopen twee weken maakte ik nog wel eens het grapje “ken jij die mop over die GroenLinkser die dacht een  dagje vrij te hebben?”. Maar het lijkt vandaag zowaar een dagje werkelijkheid te worden. Maar; dat betekend ook achterstallig werk wegwerken. Vooral blogjes!

Vorig weekend mocht ik uitgebreid mee op campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Op vrijdag mee op werkbezoek met Liesbeth van Tongeren (onze nummer 6 en hoogste nieuwe binnenkomer) bij de Vogelbescherming. Sta je vervolgens in het Noord Hollands Dagblad als ‘kandidaat Tweede Kamerlid‘. Het kan verkeren. Daarna op campagne met Femke in Lelystad en Middelburg en afgelopen dinsdag weer op werkbezoek met Liesbeth, ditmaal naar de Eemshaven. Daarnaast natuurlijk ook nog het raadswerk met de behandeling van het coalitieakkoord. Maar dat verdient een eigen blogje. Kortom, lekker druk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This