Vragen over De Rede

dinsdag 5 december 20060 Reacties

Komende donderdag gaan we vragen stellen over het zooitje wat het nog steeds is rond De Rede / Het Redeplein. Daaom hebben we deze vragen alvast ingediend. Met verbazing heb ik aangezien hoe De Rede weken lang open heeft gelegen en het verkeer via het trottoirs langs de Meerpaal werd geleid ondanks dat dit al definitief was bestraat. Het gevolg waren natuurlijk behoorlijke verzakkingen welke nu weer hersteld moeten worden. Ik vraag me dan ook of een tijdelijke afsluiting niet én goedkoper, én sneller, én verkeersveiliger zou zijn geweest. Daarnaast ben ik benieuwd of, en zo ja hoeveel, extra kosten dit met zich meebrengt. Ook verwonderd het dat er nog steeds geparkeerd mag worden op het Redeplein en een deel van het plein voor de Meerpaal nog steeds niet is bestraat. Hoelang is de gemeente nog van plan deze situatie te gedogen met alle gevolgen voor de verzakkingen van het plein.
Voor omroep Flevoland voldoende reden een interview met mij te houden over onze vragen. Het item uit de nieuwsuitzending op tv van vadaag is hieronder terug te kijken, het radio interview beluisterd u hier.

[youtube 4S2R8DfTCZA]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.