Voor de muziek uit

zaterdag 12 januari 20080 Reacties

Burgemeester Aat de Jonge“Wij hebben een enthousiaste burgemeester in een buurgemeente die dingen zegt die niet altijd kloppen”, aldus wethouder Twan van Meijel van Noordoostpolder. Hij spreekt hier over onze burgemeester Aat de Jonge zo valt te lezen in De Stentor. “Zijn uitlatingen zijn erg voorbarig” aldus de wethouder van de Noordoostpolder.

Het gaat hier over de aankondiging van onze burgemeester tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst dat Dronten, Noordoostpolder en Urk verregaand gaan samenwerken met de afdelingen sociale zaken. Samenvoeging tot één dienst waar de ambtenaren elkaar kunnen vervangen heb ik zelfs uit de media begrepen.

Maar vandaag wordt hij dus (weer eens) stevig terug gefloten onze burgemeester. Mij doet het een beetje denken aan een berucht interview bij Omroep Flevoland van vorig jaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.