Verstandskies getrokken

zondag 20 september 20091 reactie

z-739De afgelopen dagen is het erg stil geworden op dit weblog. Dat heeft er alles mee te maken dat ik dinsdag pijn in mijn verstandskies kreeg en het trekken woensdag niet helemaal ging zoals het hoort. Dus mocht ik donderdagmiddag naar het MC Zuiderzee in Lelystad om de rest door de kaakchirurg te laten weghalen.

Met dank aan alle verhalen over de kaakchirurg van familie en vrienden moet ik achteraf zeggen dat het me niet tegen is gevallen. Toegeven; leuk is het niet. Maar de pijn na het trekken was veel en veel erger. Nu, drie dagen later ben ik nog altijd behoorlijk slap. Dus dat leverde ook niet veel inspiratie op om bijdragen op deze website te zetten. In de loop van de week zal dit wel weer terugkomen neem ik aan.

1 Reactie

  1. Klaas Strooker

    Wens je veel sterkte, ik kan maar moeilijk wennen aan mijn nieuwe gebit.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This