Verrast door onverwachte aftreden wethouder Kodde

donderdag 28 oktober 20101 reactie

Jaap Kodde (foto: Michel Zoeter)

Ik ben verrast door de aankondiging dat wethouder Jaap Kodde zijn functie heeft neergelegd wegens persoonlijke omstandigheden. Ik betreur het voor Jaap  dat hij tot deze conclusie heeft moeten komen en ik wens hem alle goeds.

Met het aftreden van wethouder Kodde komt er een plaats  vrij in het college. GroenLinks is van mening dat het logisch is  dat Leefbaar Swifterbant Dronten hiervoor een kandidaat naar voren schuift. Mocht LD hiertoe opnieuw niet in staat blijken, bepleit GroenLinks dat het college met 3 wethouders verder gaat omdat wij van mening zijn dat 3 wethouders voldoende is zeker gezien het weinig ambitieuze collegeprogramma.

1 Reactie

  1. Erwin

    3 wethouders is voldoende. Jaap Kodde leverde toch weinig meerwaarde, ik heb de beste man als raadslid nauwelijks iets horen zeggen en al helemaal niets van betekenis.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.