Verkiezingsstunt PvdA goedkoop

maandag 20 februari 20060 Reacties

{mosimage}De PvdA heeft aangekondigd dat ze het zwembad in Biddinghuizen gaan “kraken” om aan te geven dat het zwembad niet gesloten mag worden.
Het is prima om dat sterk voor het voetlicht te brengen, wij zullen dat ook doen in ons tv-spotje dat binnenkort op tv komt. Maar de actie van de PvdA vind ik wel goedkoop. Want daarin onderscheid de partij zich niet van alle andere partijen die nu in de gemeenteraad zitten. Tijdens de laatste commissie vergadering financiën hebben alle partijen, zelfs de VVD, aangegeven dat de zwembaden niet gesloten mogen worden. Dus fijn dat de PvdA dat nou nog even wil onderstrepen, maar ik zou eerder van hen verwachten dat ze hun rode gevaar, oh ik bedoel caravan natuurlijk, naar iets zouden slepen waarin ze echt een afwijkende, onderscheidende mening over hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.