Verdonk wil tot het gaatje

maandag 17 september 20070 Reacties

Rita VerdonkZe is best slim, Rita Verdonk. Niet uit de Kamer maar wel lid willen blijven van de partij die je de fractie heeft uitgegooid. Dit omdat ze lid wil blijven van de VVD en geen reden ziet voor een eigen beweging. Nee natuurlijk niet. Ze laat haar kiezers zien dat het écht niet aan haar ligt en ze écht wel haar best doet het niet zo ver te laten komen. Als ze dan ook nog eens de partij uit gegooid wordt kan zij er immers niets anders doen dan een nieuwe beweging opzetten. Want dan is ze haar club uit gegooid door stoute Mark en zijn vriendjes.

De gifbeker moet leeg tot de bodem en ze drinkt hem met volle teugen leeg. Immers, een royement zal haar nóg meer aandacht er virtuele zetels in de peilingen opleveren.
De grote vraag is nu alleen of het Lid Verdonk de media aandacht al die jaren op haar gevestigd weet te houden tot de volgende verkiezingen. Want even zo zeer dat het een scheuring in de VVD kan betekenen, kan het ook het einde van de politica Rita Verdonk betekenen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.