Vandaag is je laatste kans; stem Niels!

zondag 1 februari 20093 reacties

GroenLinksers die nog altijd niet hebben gestemd voor het lijsttrekkerreferendum hebben vandaag (zondag 1 februari) hun aller laatste kans!  Zoek je stemkaart op en breng je stem uit. Mijn voorkeur is bekend, ik steun Niels van den Berge en hoop dat jullie dit ook zullen doen.

Waarom? Omdat Niels een jong fris en optimistisch GroenLinks geluid in Brussel kan laten horen. Als fractiemedewerker van de huidige fractie ken hij goed de ins- en outs van de Brusselse politiek en zal hij snel in staat zijn om daarin een positie te verwerven.

Ook staat Niels voor een optimisctiche en heldere ‘tone of vocie’. Goed voorbeeld daarvan is het huidige campagnespotje van GroenLinks Heldere, optimistische en klare taal maakt duidelijk wat GroenLinks in Europa met nieuwe energie wil. Zoals ik al zei is Niels nu fractiemedewerker ‘van Brussel’ en is als zodanig betrokken geweest bij het idee van deze spot. Helderder als dat kun je niet aangeven wat de nieuwe frisse en vooruitstrevende toon van GroenLinks in Europa zal worden met Niels als lijsttrekker. 

Dus stem Niels naar Brussel. 
GroenLinks, zin in de toekomst!
 

[youtube fVfNt4enaqk]

3 Reacties

 1. Frank Pels

  Kleine teleurstelling voor je; maar ik heb Niels toch maar op de tweede plaats gezet. In mijn ogen net een beetje te weinig ervaring.

  Tineke Strik stond bij mij op 1.

 2. Arnoud

  Weet je zeker dat Niels achter dit filmpje zat? Ik kan dat niet rijmen met de kwaliteit van zijn eigen filmpjes, niet qua inhoud, maar ook niet qua stijl.

 3. Paul Vermast

  @ Arnoud,

  betrokken geweest bij het idee”

  Ja dat weet ik zeker. Maar achter dit spotje zit natuurlijk meer (geld en) professionaliteit als die van Niels. Daarover hoeft geen discussie te bestaan.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.