Valentijn op z’n GroenLinks

donderdag 14 februari 20080 Reacties

De GroenLinks liefde dag

Arnoud Boer heeft vandaag, Valentijnsdag, uitgeroepen tot ‘De grote GroenLinks liefde dag’. Het is zijn bedoeling dat alle GroenLinksers op hun weblog’s naar elkaar gaat verwijzen om u (‘mijn lezer’) te attenderen op leuke grappige of ontroerende stukjes op hun weblog’s. Natuurlijk zou je kunnen volstaan met een linkje naar Planeet GroenLinks, maar da’s natuurlijk te gemakkelijk. Voor een beetje (GroenLinkse) liefde moet je gewoon je best doen!

Dat is ook niet zo makkelijk, want schrijf je over de dingen die je mee maakt, wordt het soms als niet-relevant gezien. Wil je leuk zijn als Kamerlid wordt het niet gewaardeerd omdat het een slechte grap is, hoewel (maar dat is dan weer heel GroenLinks) de meningen daarover weer verdeeld zijn. Ik vind het genuanceerde verhaal weer ontroerend als hetzelfde Kamerlid verteld niet te weten waar allochtonië ligt.

Natuurlijk, op zo’n dag als vandaag moet je wel verwijzen naar Kathalijne en Femke die (Femke pas sinds kort) ook lekker aan het bloggen zijn. Lekker leesbare stukjes en als Femke zo verantwoording blijft afleggen kunnen we wel inpakken als Partijraad. Want waarop moeten we haar dan aanspreken als ze zelf al over gêne begint?

Ook Michel, de oprichter van Planeet, mag natuurlijk niet vergeten worden als we het over de grote GroenLinks (web)liefde dag hebben. Wat zijn we toch eigenlijk leuke mensen, wij GroenLinkers!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This