Twee zetels voor GroenLinks!

donderdag 20 maart 20140 Reacties

We hebben als GroenLinks bij de verkiezingen van gisteren onze twee zetels weten te behouden. Daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker ook omdat we in Biddinghuizen de derde partij zijn geworden. Daarmee heeft het dorp een heel duidelijk signaal afgegeven niet op de uitbreiding van de Luchthaven Lelystad te zitten wachten. Daar gaan we nu met hernieuwde kracht tegen knokken en het is fijn dat ik vanaf komende dinsdag voor onze Tweede Kamerfractie op onder andere dit dossier in de Kamer aan het werk mag!

Ik dank alle kiezers die met hun stem ons het vertrouwen hebben gegeven nog vier jaar met twee raadsleden in de gemeenteraad te knokken voor een Groen, Sociaal en Duurzaam Dronten waar wen kunnen blijven genieten van de rust, ruimte en het groen dat onze gemeente zo kenmerkend maakt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.