Trots op Dronten

maandag 7 april 20080 Reacties

Trots op DrontenNu Rita V ook alles gaat peilen en het daardoor heel goed doet in de peilingen (wat wil je… wiens brood men eet, wiens woord men… Nou ja, het is natuurlijk de wil van het volk) kan ik uiteraard ook niet achterblijven. Dus vanaf nu gaan we als Trots op Dronten ook maar eens peilen wat u als inwoner van onze gemeente wil.

Niet dat ik daar meteen wat mee ga doen, laat ik u uit de droom helpen. Maar het kan natuurlijk wel een leuke indicatie zijn of ik het bij het rechte eind heb. Dus vandaar maar als eerste mijn eigen mening: het samenscholingsverbod blijkt achteraf zinloos. Ben u dat met me eens of niet? Geef hier uw antwoord:

{democracy:2}

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This