Treurige communicatie

maandag 10 maart 20080 Reacties

dronten.nl ERRORHet oordeel van de bevolking van Dronten over de gemeentelijke communicatie is hard en realistisch. In het onderzoek de staat van de gemeente scoort Dronten een minimale voldoende met een 5.7 punten.  Je zou het min of meer het grote gelijk van PvdA-raadslid Annemiek van der Meulen (helaas ligt ook de PvdA site plat. Dus geen link) kunnen noemen. Zij ‘dramt’ iedere keer weer in commissie- en raadsvergaderingen over een goede en zorgvuldige communicatie naar de burgers. Ook ik maak me daar al jaren hard voor en heb meer dan eens gewezen op de treurige wijze van communiceren van de gemeente.

Dit weekend werd het nog erger. Nadat vrijdag de website gehackt leek was deze vervolgens het hele weekend uit de lucht. Ook vanmorgen en op dit moment is de boel nog niet terug online.
 

weekend werd het nog erger. Nadat vrijdag de website gehackt leek was deze vervolgens het hele weekend uit de lucht. Ook vanmorgen en op dit moment is de boel nog niet terug online.

Ook de website ‘de toekomst van Dronten’ is al maanden doodsstil. Het was de bedoeling dat wij als inwoners van Dronten daar met elkaar in debat zouden gaan. Maar helaas is het forum één grote spam bende voor seks en viagra.

Binnen afzienbare tijd komt er een nieuwe website en de gemeente heeft aangegeven te willen gaan ‘luisteren’. Laten we hopen dat dit enige vooruitgang brengt. Spijtig genoeg is alle aangeboden hulp van (burger)raadsleden  tot op dit moment afgewezen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.