Toch raadslid

vrijdag 5 maart 20103 reacties

Frank Pels heeft vanavond bekend gemaakt dat hij zijn raadszetel wegens zeer onverwachte persoonlijke omstandigheden niet zal innemen. Hetgeen dus wil zeggen dat ik tóch komende donderdag lid van de gemeenteraad van Dronten word. Frank werd met 248 voorkeurstemmen verkozen tot 2e raadslid van GroenLinks waarmee hij mij uit de raad ‘verdreef”. Nu hij zijn zetel niet zal innemen kom ik als nummer 2 daarvoor in aanmerking.

Gedurende de avond kwamen er vele lieve en bemoedigende reacties binnen van politieke collega’s die het betreurden dat ik op basis van de verkiezingsuitslag niet in de gemeenteraad zou komen. Dank daarvoor!

In de raad ga ik nu aan het werk om alle doelen die we als GroenLinks hebben voor Biddinghuizen en Dronten in het algemeen te realiseren en ik zal dat doen in het volle besef dat we deze zetel mede aan Biddinghuizen danken. Daar zijn we blij mee en dat schept vanzelfsprekend een verantwoordelijkheid die ik ook in de richting van Biddinghuizen zal proberen vorm te geven

3 Reacties

  1. linda

    toch nog gefeliciteerd dan!

  2. Wilfred Rubens

    Gefeliciteerd, Paul. En succes.

  3. Erwin

    Van harte gefeliciteerd Paul. Het doet me goed te lezen dat je de speerpunten van StemBiddinghuizen.nl gaat oppakken. Als je op zoek bent naar wat er leeft in Biddinghuizen, dan ben ik altijd bereid om je wegwijs te maken in de gemeenschap. Mijn netwerk staat tot je beschikking!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This